13. lis 2012.

10 najboljih postera

http://www.posterfortomorrow.org/pages/view/2012_the_best_10_posters

4 komentara:

 1. Koji vam se najviše svidja?

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni onaj sa she, female i woman. Mislim da je background story equality. Not bad.

  Vidim da ste se svi manje-vise istutnjali po godisnjim odmorima, a mene cekaju neki sjeverni krajevi... Copenhagen i Stockholm... Zasluzeno... Materijal slijedi...

  Mala sirena u Copenhagenu, najtuznija love story svih vremena, i prelijepi Stockholm za koji kazu da ima posebnu car nocu pod svjetloscu svijeca iz cafea...

  Laku noc gdje god da ste... Good night America, wherever you are...

  Dragana

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I meni, ali cu ipak ostati opredjeljena lokal-patriotski. Moze da tumaci svako kako god hoce, ja imam svoju interpretaciju :)

   E, sad jeste da nam je svima bilo fino, ne meremo se jos oparaviti od utisaka, ali i tebi zelimo isto. Svakako je zasluzeno i sa nestrpljenjem ocekujemo tvoju reportagu, tek toliko pa da zeznes i Zeljku Malnara.

   :) Svjetlana

   Izbriši
 3. Prvo da sebi čestitam što sam uspjela ući u blog. Čestitam :) Danima ne mogu ni komentarisati, ni ući u dio za uređivanje bloga, 1000 nekih zavrzlama, prvo sam pomislila na cookies, pa da je blokiran blog, pa na krađu identiteta, jesam stvarno i na to pomislila, nakon sličnog iskustva na FB, ne bi me iznenadilo i da u blog hakeri uđu.
  Laknulo mi je sad kad sam ušla na blog. A izbrisaću profil na FB. Pomisao da se neko može sakriti iza mog identiteta mi je grozna.

  E, posteri, meni su svi odlični. Samo prvi ne razumijem.

  A jedva čekam da vidim slike iz Kopenhagena, Štokholma, a i da vama pokažem Doboj u novom ruhu :)
  Uljepšavaju fasade zgrada.

  OdgovoriIzbriši